• (02) 3115 105
 • (02) 3115 756
 • 075 404 200
лого Ветеринарна болница Скопје
грижа за животните 24/7 

  

Услуги

 • Прегледи и лекувања на сите видови животни 
 • Хируршки интервенции
 • Заштита од внатрешни и надворешни паразити
 • Клиничко лабораториска дијагностика
 • Дијагностички тестови за  Беснило, Штенечак, Лишманија, Панлеукопенија, Парвовироза
 • Ултразвук дијагностика
 • Рентген дијагностика
 • Вакцинација - Беснило, Чума – Штенечак, Парвовироза, Лептоспироза, Инфективен хепатитис кај кучињата и Панлеукопенија кај мачките. 
 • Вештачко осеменување и сузбивање на стерилитет
 • Дезинфекција
 • Стоматолошки услуги
 • Издавање документи за транспорт преку граница со потребните крвни анализи
 • Издавање ДДД (дезинфекција, дезинсекција и дератизација) потврди овластени од Министерство за здравство на РМ
 • Аптека

Дежурна ветеринарна служба

Грижа за вашите миленици и домашни животни

Редовно работно време: од 07 до 20 часот (понеделник-сабота).

Недела и празници: 09ч. - 17ч.

Дежурна служба за итни интервенции на повик од 20 до 00 часот

Телефоните за повик се:
075 404 221      075 404 222

Издавање документи и потврди

 • Издавање документи за транспорт на животно преку граница
 • Издавање санитарна потврда овластена од Министерство за здравство на РМ
 • Издавање потврда за вакцинација против беснило на лица каснати од животно

ул. Лазар Поп Трајков бр. 5-7, нас. Автокоманда, Скопје